Kültür Sanat

08 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Bizim Yunus” adlı müzikal gösteri Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM)'de
08 Mayıs 2024
‘Yunus Emre’yi Anmak ve Anlamak’ adlı seminer Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi
07 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından “Yunus Emre Haftası Resim Çalıştayı Sergisi” düzenlendi.
07 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü mezunları tarafından düzenlenen Diyalog: Kökler ve Kimlikler sergisi gerçekleştirildi
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarının düzenlemiş olduğu “Gençlik Senfoni Orkestrası Konseri” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Sanat Müziği Korosu’nun Konseri” Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda müzikseverlerle buluştu.
29 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Koral Çalgan Salonunda “Bir Alman Müzik Araştırmacısı: Wolf Dietrich” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
25 Nisan 2024
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.
20 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “18. Yüzyılda Bir Seyyah Bilgin Hayatını Nasıl Kazanır” adlı etkinlik Öğrenci Merkezi Yunus Emre
17 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi GSF tarafından gerçekleştirilen “1989-2024 Çizgi Film Animasyon Bölümü Öğrenci Kısa Filmleri Seçkisi” GSF Dekanlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Cam Bölümü tarafından “Neon ve Plazma Sanatı Çalıştayı” düzenlendi.