06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli açıklama yaparak İsrail’in Filistinli sivillere yönelik saldırılarını kınadı.
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ve Kore Savaşı Mirası Vakfı arasındaki iş birliği protokolü kapsamında Eğitim Fakültesinde çalıştay gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Kulübü tarafından 11’incisi düzenlenen “Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu” Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2024
"Kadınlara Yönelik Dijital Okur Yazarlık Çalıştayı I" etkinliği Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi düzenlenen tören ve Öğrenci Şöleni ile yeniden hizmete açıldı.
03 Mayıs 2024
“Kültür Söyleşileri” kapsamında “Tarih ve İdeoloji” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi SATUYAM tarafından gerçekleştirilen "3 Boyutlu Karakter Animasyonuna Giriş / Temel Animasyon Teknikleri" eğitimi SATUYAM Eğitim Dersliği’nde gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2024
“İşitme Engelli Öğrencilerle Gerçekleştirilen Dil Derslerinde Okuma Anlama Stratejilerinin Önemi ve Kullanımı” adlı seminer, Engelliler Entegre Yüksek Okulu Çok Amaçlı Salon’da
03 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu tarafından “Emlak Sektöründe Deneyimler ve Doğru İletişimin Önemi” semineri düzenlendi.
30 Nisan 2024
Bilimsel İş Birliği Protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetlerden biri olan Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencileri Kurultayı AKAD’EMEK’in 8’incisi Karadeniz Ereğli’de
30 Nisan 2024
Prof. Dr. Köksal Büyük’ün yürüttüğü “Türk Yükseköğretim Sisteminde Mikro-Yeterliliklerin Kredilendirilmesi İçin Gereksinimlerin Belirlenmesi” projesi TÜBİTAK tarafından