Kampüs

16 Nisan 2024
“Saltuklu Kadın Hükümdarı Mama Hatun ve Eserleri” başlıklı konferans, Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
16 Nisan 2024
“Takma Tırnak ve Tırnak Süsleme Uygulamaları” başlıklı seminer Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
09 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen II. Uluslararası Eskişehir Kongresi kapsamında hazırlanan kitap yayınlandı.
05 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi ailesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda gelenek haline gelen bayramlaşma töreni için bir araya geldi.
05 Nisan 2024
EAE özel gereksinimli bireyler alanında ulusal ve uluslararası düzeyde devam eden Ar-Ge ve Proje çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmak üzere bir dizi çevrimiçi seminer düzenleyecek.
04 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Gazetecilik Bölümü Mart ayında İletişim Araştırmaları Derneği’nin (İLAD) akreditasyonuna başvurdu.
04 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) seminerleri “Göreli Yoksunluk Kuramı” başlıklı seminerle devam etti.
03 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin “2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında hazırladıkları toplam 9 proje önerisi desteklenmeye hak
02 Nisan 2024
EEYO tarafından düzenlenen “İşitme Engelli Hazırlık Sınıfı Üniversite Öğrencileri ile Sözcük Dağarcığı Geliştirme Süreci: Ders Örneği'' başlıklı seminer, Çok Amaçlı
29 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Millî Mücadelede İnönü Muharebeleri” başlıklı seminer Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
29 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yapay zekâ çağında öğretme ve öğrenme” konulu seminer Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.