Kampüs

01 Temmuz 2010
Anadolu Üniversitesi Televizyonu TVA, 4 Temmuzda son yayınını yapacak.
30 Haziran 2010
Yaptığı işte muhalefet yolu ile mizah yaptığını dile getiren Sırdar, “ Mizah yeteneğimi Atilla Atalay okuyarak, Gırgır okuyarak geliştirdim” dedi.
29 Haziran 2010
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın: "Bu programla çocukları gelecekte sevdikleri ve istedikleri mesleklere yönlendirmeyi amaçlıyoruz"
28 Haziran 2010
Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale İlköğretim Okulu, Müzik Bölümü, 6. sınıf için yeni öğrencilerini 2 aşamalı sınavın sonunda belirledi
25 Haziran 2010
Genç Pazar yeni dönemde de faaliyetlerine devam ediyor
25 Haziran 2010
Sanatın ve bilimin bir araya geldiği ve özgün çalışmaların yürütüldüğü “4. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu”na Anadolu Üniversitesi ev sahipliği yaptı
24 Haziran 2010
Engelliler Araştırma Enstitüsü, “Otizmde Yenilikler: Tanılamadan Uygulamaya” adlı konferans ve “Otistik Özellikler Gösteren Çocuklarda Dikkat ve Karşılıklı Konuşma Becerilerinin
24 Haziran 2010
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden birinci sınıfta öğrenim gören 7 öğrencinin de katıldığı proje oldukça verimli geçti
23 Haziran 2010
Anadolu Üniversitesi 4. Uniaktivite En Aktif Kulüp Yarışması’nda, 12 dalda iki birincilik alan tek üniversite oldu.
22 Haziran 2010
Anadolu Üniversitesinin Diploma Eki Etiketi Ödülü 5 Ekimde Belçika da gerçekleştirilecek törende verilecek.
22 Haziran 2010
Sümbül, “Bundan sonraki süreç için gerekli donanımı okulumuzda kazandınız. Geleceğe güvenle bakmak hakkınızdır.”