Spor

03 Mart 2017
Belgrad Kombank Arena'da yapılan Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nda 60 metre engelli yarışında Anadolu Üniversitesi öğrencisi Mustafa Güneş, 7.93’lük derecesiyle Büyükler Türkiye
02 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Spor Salonu’nda 28 Şubat Salı günü Anadolu Üniversitesi Futbol 2. Ligi kura çekimi yapıldı.
27 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü ortaklığında "Teori ve Pratikte Spor Yönetimi ve Pazarlaması" paneli gerçekleştirildi.
06 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği Personel Halısaha Futbol Turnuvasında şampiyon Eğitim Fakültesi oldu.
26 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği Personel Halısaha Futbol Turnuvasında A, B, C, ve D gruplarında ilk ikiye girmeye başaran takımlar çeyrek
27 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Bilgi ve Zekâ Oyunları Kulübü’nün düzenlediği, “Yılbaşı Satranç-Briç Turnuvası” 24 Aralık Cumartesi günü Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda
13 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Personel Halı Saha Futbol Müsabakaları” kura çekimi, 13 Aralık Salı günü gerçekleştirildi.
06 Aralık 2016
DİLKOM'da Odyometri Teknikeri olarak görev yapan Ayşe Demirel, “4. Ulusal Master Yüzme Yarışması”nda C5 karışık ve 50 metre kurbağalama kadınlar müsabakalarında ikincilik
22 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Futbol 1.Liginde Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Porsuk Meslek Yüksekokulu karşılaştı. Galip gelen taraf 3 farklı skorla Hukuk Fakültesi oldu.
18 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Futbol 2. Ligi’nde, 17 Kasım Perşembe günü İletişim Bilimleri Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi karşı karşıya geldi.
08 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Futbol 1.Ligi’nde, 8 Kasım Salı günü Eğitim Fakültesi ile Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) karşı karşıya geldi.