Spor

08 Mayıs 2008
İstanbul\'da yapılacak yarış nedeniyle Samandıra, Kurtköy, Şekerpınar ve Çamlıca otoyol gişelerinden geçişler ücretsiz olacak.
08 Mayıs 2008
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), mayıs ayı dünya sıralamasını açıkladı.
05 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi geleneksel 25. Bahar Şenliği spor etkinlikleri Satranç Şampiyonası ile dolu dizgin devam ediyor
05 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri kapsamında oynanan voleybol karşılaşmalarında, bayanlar ve erkeklerde yarı finalistler belli oldu.
05 Mayıs 2008
Türkiye’de ilk defa Eskişehir Fatih Fen Lisesi tarafından düzenlenen "Fen Liseleri Arası Basketbol Turnuvası", yapılan çeşitli etkinliklerin yanında Bolu Fen Lisesi’nin şampiyonluğu
05 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Büyük Erkek Hentbol Takımı Osmangazi Üniversitesi ile oynadığı lig maçında, rakibini 40-18 yenerek birinci lig hedefine bir adım daha yaklaştı
04 Mayıs 2008
Osmangazi Üniversitesi Minik Bayan Hentbol Takımı antrenörü Sertan Sarpaş, takımlarının Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olacağına inandıklarını ve bu takımdan derece
04 Mayıs 2008
TOİYO Erkek Voleybol Takımı 1-0 geriye düştüğü mücadelede MMF’ yi 3-1 yenerek yarı finale yükseldi.
03 Mayıs 2008
Voleybol Küçükler Yarı Final Birinciliği karşılaşmaları 3 Mayıs Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi.
01 Mayıs 2008
25. Bahar Şenliği spor etkinlikleri basketbol bayanlar ve erkekler kategorilerindeki karşılaşmalarla bütün hızıyla sürüyor.
30 Nisan 2008
Üniversite Spor Oyunlarına katılan Anadolu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı B kategorisine düştü.