12 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı öğrencileri, 12 Mart Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Yunus Emre
12 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) tarafından 12 Mart Pazartesi günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da ‘’Bilgilendirme Toplantısı’’ yapıldı.
12 Mart 2018
“Kampüste Reklam Var”ın 14’üncüsü 10-11 Mart tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda düzenlendi.
09 Mart 2018
“Raylı Sistemler Yolcu Hizmetleri Personeline Yönelik Mesleki Yeterlilik ve Eğitim Programlarının Geliştirilmesi” projesi başlangıç toplantısı, 9 Mart Cuma günü gerçekleştirildi.
09 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Gıda Coğrafyası” adlı konferans 9 Mart Cuma günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da
09 Mart 2018
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Veri Tabanlı İçerik Eğitimi Toplantısı” 9 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı
09 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı olan ve bölüm, program bazında dereceye giren öğrencilere Nevşehir’de, "Başarı Belgesi Takdim Töreni"
08 Mart 2018
“Eczacılık Mesleğinde Fark Yaratan Eczacı Kadınlarımız” isimli panel 8 Mart Perşembe günü Eczacılık Fakültesi Prof. Dr. İhsan Sarıkardaşoğlu Konferans Salonun’ da
08 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ARİNKOM TTO işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Bilimde Kadın Mucitler”
07 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Dijital Paraların Geleceği ve Turizm” konulu panel, 7 Mart Çarşamba günü Anfi 1’de gerçekleştirildi.
07 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.