06 Mart 2018
Türk Yükseköğretim Sistemine önemli katkılar sağlayan Anadolu Üniversitesi, bu kapsamda Sudan Al-Neelain Üniversitesi ile yeni bir uluslararası iş birliği protokolüne imza attı.
06 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 2. Dil-Beyin Sempozyumu 6 Mart 2018 tarihinde öğrenci merkezi salon 2009 Yunus Emre Kampüsünde düzenlendi.
06 Mart 2018
“ Küresel İklim Değişiklikleri ve Farklı Sektörlere Olası Etkileri” konulu panel 5 Mart Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Salon 2009 gerçekleştirildi.
05 Mart 2018
Öğretmen Okullarının kuruluşunun 170. yıldönümü kapsamında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü “Eğitimde İz Bırakanlar Çalıştayı”
05 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Yeşilay Kulübü, "1-7 Mart Yeşilay Haftası" için farkındalık yaratmak amacıyla 5 Mart Pazartesi günü yürüyüş gerçekleştirdi.
05 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü (AEGEE) “Proje Yazımı ve Yönetimi Eğitimi” 2 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da
05 Mart 2018
ARİNKOM TTO ve BEBKA desteğiyle düzenlenen "Design Thinking-Tasarım Odaklı Düşünce" eğitimin ilk günü, 5 Mart Pazartesi günü ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi.
05 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü’nün düzenlediği “12’nci Mühendislik ve Yönetim Akademisi” 3 Mart Cumartesi günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde
05 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü’nün düzenlediği “Tasarım Kulübü Sektörlerle Buluşuyor” etkinliği birinci günü 3 Mart Cumartesi günü öğrencilerin yoğun katılımıyla