13 Kasım 2017
“Anatolia Aero Design” 11-12 Kasım tarihlerinde düzenlenen sergiyle Espark’ta Eskişehirlilerle buluştu.
10 Kasım 2017
Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği tarafından düzenlenen “Büyük Türk Atatürk ve Azerbaycan” adlı konferans,10 Kasım Cuma günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da
10 Kasım 2017
“9. Uluslararası Kaligrafi ve Tipografi Çalıştay Sunumu” 10 Kasım Cuma günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
10 Kasım 2017
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 79. yılında düzenlenen etkinliklerle Anadolu Üniversitesindeanıldı.
09 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi “Sürdürülebilir Kalkınma ve Girişimcilik Bağlamında Yetişkin Eğitimi” konulu panele ev sahipliği yaptı.
09 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Deney Hayvanları Araştırma ve Uygulama Biriminin yenilenen binasının açılışı 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirildi.
07 Kasım 2017
Açıköğretim Sistemi tarafından Nisan ayında hizmete sunulan ve üretilen tüm yazılı ve görsel materyallerin yer aldığı çevrimiçi bir veri tabanı olan “Açık Kütüphane”ye ilgi
07 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi, eğitim-öğretim ve sosyal yaşam alanlarını yenileme çalışmaları kapsamında 7 Kasım Salı günü Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nün yeni binasını hizmete açtı.
06 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünün düzenlediği “9. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Çalıştayı” 6 Kasım Pazartesi günü Sinema Anadolu’da
06 Kasım 2017
"Sosyal Bilimlerde Veri Analizine Giriş" çalıştayının açılışı Eğitim Bilimleri Enstitüsü Jüri Salonunda gerçekleştirildi.