17 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde yayın yapmaya devam eden Radyo A’da sertifika töreni düzenlendi.
16 Ekim 2017
29. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’ndan madalyalarla dönen Açıköğretim Sistemi öğrencileri İrem Yaman ve Demir Elmaağaçlı, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.
16 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi, 2014-2018 yıllarını kapsayan ikinci kurumsal stratejik plan deneyimi sonrası, üçüncü stratejik planı hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
16 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Hava Trafik Kontrol Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Çetek’in yürütücülüğünü yaptığı Erasmus+ projesi kabul edildi.
16 Ekim 2017
AIESEC Eskişehir Lokal Eğitim Konferansı 15 Ekim Pazar günü Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
14 Ekim 2017
4. Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı’na (UDMSK), 3 gün boyunca ev sahipliği yaparak akademik bilgi birikiminin paylaşılması açısından alana önemli katkılarda
14 Ekim 2017
Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı (4.UDMSK)'nin kapanış oturumunun ardından Sismik İzolatörü Test Merkezinde yer alan izolatör test düzeneğinin tanıtımı
13 Ekim 2017
Tasarım Kulübü genel kurul toplantısı Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü T1 numaralı derslikte yapıldı.
13 Ekim 2017
Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı (4.UDMSK), ulusal ve uluslararası düzeydeki katılımcıların bildiri sunumlarıyla ikinci gününde de tüm hızıyla devam etti.
13 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Eskişehir Barosu iş birliği ile düzenlenen “Yaz Stajı Programı”nın sertifika töreni, 12 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.
13 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Sosyal Politika Kulübü tanışma toplantısı, 12 Ekim Perşembe günü İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirildi.